Kerületünk

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
június 23. vasárnap, Zoltán

Kerületünk

Megvannak a nyertesek  

Május 17-én lezárult a megújult közétkeztetés és menzareform kapcsán végzett újabb kérdőíves felmérésünk és az ahhoz kapcsolódó nyereményjáték. Az adataikat és a nyereményjátékhoz hozzájárulásukat önkéntesen megadók között 5 db, egyenként 20 000 forintos Don Pepe utalványt sorsoltunk ki.

Ismerkedjünk a filmkészítés világával!  

A Kameraszínház ingyenes, 8 alkalmas programsorozatán a részvevők különböző művészeti ágakban mélyülhetnek el. Az utolsó két, májusi eseményen a filmkészítés lesz a terítéken.

Lakossági Fórum

Daróczi út - Nagyszőlős utca - Hamzsabégi út közötti szakasz forgalom-csillapítása

Neszesszer és tolltartó varró workshop  

Az Újbudai Ifjúsági Kör ingyenes varró workshopján lehetőséged lesz arra, hogy régi farmereidből új kis szütyőt készíts, melyet használhatsz neszesszernek vagy tolltartónak is. Egy kreatív utazásra invitálunk május 13-án, 17.30-20.00 között, ahol régi ruhák új életre kelnek, és praktikus kiegészítővé változnak!

Közös alkotás a B29-ben  

Közös alkotás a B29-ben április 22-én, hétfőn 16.00-19.00 között

Folytatja havi rendszerességgel találkozóit az Újbudai Ifjúsági Kör által életre hívott Újbudai Horgoló- és Alkotókör. Április 22-én, hétfőn 16.00-19.00 között a megszokott helyen, a B29 Ifjúsági Közösségi Térben várjuk a csatlakozni vágyókat!

Tavaszi ruhacsere és ruhajavító workshop a B29-ben  

Tavaszi ruhacsere és ruhajavító workshop a B29-ben

Tavaszi nagytakarítás közben előkerültek olyan ruháid, amiket már nem hordasz? Ráadásul ideje is lenne már felfrissíteni ruhatárad? Gyere el megunt ruháiddal, kiegészítőiddel együtt az Újbudai Ifjúsági Kör ruhacseréjére április 20-án, szombaton 13.00-16.00 között, a Bartók Béla út 29. szám alatti, B29 Ifjúsági Közösségi Térbe!

Oldalak