Kerületünk

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
július 25. csütörtök, Kristóf, Jakab

Kerületünk

Újbuda Önkormányzata pályázatot ír ki 2,5 millió Ft keretösszegben, előfinanszírozással, IFJÚSÁGI SZERVEZETEK és FIATALOKKAL FOGLALKOZÓ CIVIL SZERVEZETEK, KÖZÖSSÉGEK számára a B29 Ifjúsági Közösségi Térben megvalósítandó programok támogatására

Újbuda Önkormányzata célul tűzte ki, hogy támogassa a fiatalok kezdeményezésére és aktív részvételével megvalósuló programokat, valamint megerősítse a XI. kerületben zajló ifjúsági munkát.

Ennek a folyamatnak a részeként az Önkormányzat pályázatot ír az alábbi célok és prioritások mentén.

Fenntartható jövő építése

Az EduCo projekt második nemzetközi projektrendezvényére 2024 júniusában került sor „Fenntartható jövő építése” címmel. A spanyolországi rendezvényen 8 ország képviselői vettek részt a klímaváltozás, a megújuló energia és a hulladékcsökkentés témakörében megtartott előadásokon és interaktív workshopokon. Budapest XI. Kerületét az Újbudai Ifjúsági Kör egyik tagja is képviselte.

Megvannak a nyertesek

Május 17-én lezárult a megújult közétkeztetés és menzareform kapcsán végzett újabb kérdőíves felmérésünk és az ahhoz kapcsolódó nyereményjáték. Az adataikat és a nyereményjátékhoz hozzájárulásukat önkéntesen megadók között 5 db, egyenként 20 000 forintos Don Pepe utalványt sorsoltunk ki.

Ismerkedjünk a filmkészítés világával!

A Kameraszínház ingyenes, 8 alkalmas programsorozatán a részvevők különböző művészeti ágakban mélyülhetnek el. Az utolsó két, májusi eseményen a filmkészítés lesz a terítéken.

Lakossági Fórum

Daróczi út - Nagyszőlős utca - Hamzsabégi út közötti szakasz forgalom-csillapítása

Oldalak