Kerületünk

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
április 18. csütörtök, Andrea, Ilma

Újbuda Ifjúságügy

Üdvözöljük Újbuda Önkormányzatának ifjúságügyi oldalán!

Célunk, hogy az Újbudához kötődő, itt élő, tanuló, dolgozó, vagy épp szabadidejüket töltő fiatalok számára a Kerület még élhetőbb, inspiratívabb és támogatóbb legyen, teret adva kezdeményezéseiknek és építve meglátásaikra.

 

Jelen oldalon törekszünk arra, hogy a szakpolitikai keretek bemutatásán túl minél több, a fiatalok és szervezeteik, valamint az ifjúsági szakemberek számára releváns programról, önkormányzati kezdeményezésről és folyamatról, hírről számoljunk be, az aktualitásokon kívül - a teljesség igénye nélkül - az eddig megvalósultak bemutatása mellett.Az ifjúsági szakterületért felelős Köznevelési és Ifjúsági Osztály ifjúsági ügyekben az ifjusag@ujbuda.hu címen érhető el.

Neszesszer és tolltartó varró workshop  

Az Újbudai Ifjúsági Kör ingyenes varró workshopján lehetőséged lesz arra, hogy régi farmereidből új kis szütyőt készíts, melyet használhatsz neszesszernek vagy tolltartónak is. Egy kreatív utazásra invitálunk május 13-án, 17.30-20.00 között, ahol régi ruhák új életre kelnek, és praktikus kiegészítővé változnak!

Közös alkotás a B29-ben  

Közös alkotás a B29-ben április 22-én, hétfőn 16.00-19.00 között

Folytatja havi rendszerességgel találkozóit az Újbudai Ifjúsági Kör által életre hívott Újbudai Horgoló- és Alkotókör. Április 22-én, hétfőn 16.00-19.00 között a megszokott helyen, a B29 Ifjúsági Közösségi Térben várjuk a csatlakozni vágyókat!

Tavaszi ruhacsere és ruhajavító workshop a B29-ben  

Tavaszi ruhacsere és ruhajavító workshop a B29-ben

Tavaszi nagytakarítás közben előkerültek olyan ruháid, amiket már nem hordasz? Ráadásul ideje is lenne már felfrissíteni ruhatárad? Gyere el megunt ruháiddal, kiegészítőiddel együtt az Újbudai Ifjúsági Kör ruhacseréjére április 20-án, szombaton 13.00-16.00 között, a Bartók Béla út 29. szám alatti, B29 Ifjúsági Közösségi Térbe!

Közösségi színházi sorozat – Nők a világban  

Február 20-án, kedden megtartotta fiataloknak szóló közösségi színházi sorozatának első alkalmát a Holdkő Kulturális Alapítvány SzínJátszóTér műhelye a B29 Ifjúsági Közösségi Térben.

Ifjúságszakmai Konferencia  

Az Ifjúsági Szolgáltatók Országos Szövetsége és Újbuda Önkormányzata egész napos konferenciát rendez a B29 Ifjúsági Közösségi Térben 2022. február 22-én, csütörtökön.

Évkezdő horgoló workshop  

2024. január 22-én, hétfőn 16:00-19:00 óra között az Újbudai Ifjúsági Kör Újbuda Önkormányzatának támogatásával horgoló workshopot tart kezdőknek a B29 Ifjúsági Közösségi Térben (1114 Budapest, Bartók Béla út 29. - bejárat a Kelet Kávézó melletti udvarból).

Quizmas – Karácsonyi kvízest  

Újbuda Önkormányzata a Kameraszínház közreműködésével 2023. december 14-én, csütörtökön 18.00 órától a Játszani menő! kvízsorozat keretein belül karácsonyi tematikájú kvízestet szervez a B29 Ifjúsági Közösségi Térben.

Ifjúságszakmai SZakEst  

Az Ifjúsági Szolgáltatók Országos Szövetsége és az Ifjúságszakmai Társaság Alapítvány ismét ifjúságszakmai szakestet szervez, amelyek alapkoncepciója, hogy az ifjúságszakma szereplőit, érintettjeit összehívja egy kötetlen beszélgetésre, amelyhez szakmai étlapon különböző szakértők megszólításával kínál egy-egy aktuális témát.

Oldalak