Kerületünk

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
július 22. hétfő, Magdolna

Hírek, aktualitások

Fenntartható jövő építése  

Az EduCo projekt második nemzetközi projektrendezvényére 2024 júniusában került sor „Fenntartható jövő építése” címmel. A spanyolországi rendezvényen 8 ország képviselői vettek részt a klímaváltozás, a megújuló energia és a hulladékcsökkentés témakörében megtartott előadásokon és interaktív workshopokon. Budapest XI. Kerületét az Újbudai Ifjúsági Kör egyik tagja is képviselte.

Ismerkedjünk a filmkészítés világával!  

A Kameraszínház ingyenes, 8 alkalmas programsorozatán a részvevők különböző művészeti ágakban mélyülhetnek el. Az utolsó két, májusi eseményen a filmkészítés lesz a terítéken.

Neszesszer és tolltartó varró workshop  

Az Újbudai Ifjúsági Kör ingyenes varró workshopján lehetőséged lesz arra, hogy régi farmereidből új kis szütyőt készíts, melyet használhatsz neszesszernek vagy tolltartónak is. Egy kreatív utazásra invitálunk május 13-án, 17.30-20.00 között, ahol régi ruhák új életre kelnek, és praktikus kiegészítővé változnak!

Közös alkotás a B29-ben  

Közös alkotás a B29-ben április 22-én, hétfőn 16.00-19.00 között

Folytatja havi rendszerességgel találkozóit az Újbudai Ifjúsági Kör által életre hívott Újbudai Horgoló- és Alkotókör. Április 22-én, hétfőn 16.00-19.00 között a megszokott helyen, a B29 Ifjúsági Közösségi Térben várjuk a csatlakozni vágyókat!

Tavaszi ruhacsere és ruhajavító workshop a B29-ben  

Tavaszi ruhacsere és ruhajavító workshop a B29-ben

Tavaszi nagytakarítás közben előkerültek olyan ruháid, amiket már nem hordasz? Ráadásul ideje is lenne már felfrissíteni ruhatárad? Gyere el megunt ruháiddal, kiegészítőiddel együtt az Újbudai Ifjúsági Kör ruhacseréjére április 20-án, szombaton 13.00-16.00 között, a Bartók Béla út 29. szám alatti, B29 Ifjúsági Közösségi Térbe!

Közösségi színházi sorozat – Nők a világban  

Február 20-án, kedden megtartotta fiataloknak szóló közösségi színházi sorozatának első alkalmát a Holdkő Kulturális Alapítvány SzínJátszóTér műhelye a B29 Ifjúsági Közösségi Térben.

Ifjúságszakmai Konferencia  

Az Ifjúsági Szolgáltatók Országos Szövetsége és Újbuda Önkormányzata egész napos konferenciát rendez a B29 Ifjúsági Közösségi Térben 2022. február 22-én, csütörtökön.

Oldalak