Kerületünk

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
január 20. szerda, Fábián, Sebestyén

Civil egyeztetés az Újbudai Minimumról és az Újbudai Kulturális Városközpontról

Újbudai Minimum és Újbudai Kulturális Városközpont.

A Molnár Gyula polgármester által javasolt Újbudai Minimum a kerület távlati fejlődésének alapprogramja. Egy olyan, célokat és konkrét irányokat is megjelölő koncepció, amelynek alapját a kerületi pártok és polgármester jelöltek 2006-os programjai, az ott javasolt célok, fejlesztések közös halmaza képezi.

Az Újbudai Minimum programban csak olyan elemek szerepelnek, amelynek a végrehajtására a kerületi választók már felhatalmazást adtak a pártoknak. A feladatokat szinte mindenki hasonlónak látta, és megvalósításukra is több közös elképzelést fogalmaztak meg.

Az Újbudai Minimum az összefogás, az együttműködés lehetőségét kínálja mindenkinek, aki otthonának érzi Újbudát, aki felelősséget érez a kerület és lakói iránt.

A kerület másik nagy kezdeményezése a Kulturális Városközpont kialakítása, ami a Bartók Bála út teljes átalakítását, egy igazi pezsgő kulturális városközpont részeként "művész negyed" kialakítását tűzte ki célul.

Molnár Gyula most e két kezdeményezés vitájára hívott meg közel 100 kerületi civil szervezetet. Az egyeztetést csütörtökön tartják.

Újbuda Önkormányzata (2008. 04. 22.)

 

Kapcsolódó cikkek:

Újbudai Minimum (2008. 04. 16.)

 

 

 

Kapcsolódó tartalmak: 
LEGFRISSEBB
×

Újabb térfigyelő kamerák Újbudán  

2020. november közepén 3 új, napelemes kamerarendszert szerzett be Újbuda, amit mobil kameraként, több helyszínen is lehet alkalmazni térfigyelő eszközként. Ha egy helyszínen elérte a célját, tovább lehet vinni és máshol felszerelni, hisz semmilyen külső áramforrást nem igényel, valamint a beépített LTE modem révén folyamatosan kommunikálni tud a központtal, ahova közvetíti az élőképet.