Kerületünk

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
szeptember 20. péntek, Friderika

Súlyos baleset történt Dél-Buda központjában

Ketten sérültek meg, és legalább egyikük súlyosan, amikor két személyautó ütközött egymásnak Dél-Buda központjában - értesült a HavariaPress.

A hírügynökség úgy tudja, hogy a XI. kerületi Bocskai úton a Kosztolányi Dezső téri csomópontban karambolozott a két jármű, eddig tisztázatlan körülmények között. A mentők két sérültet emeltek ki a járművekből, egyikük az elsődleges információk szerint súlyos gerincsérülést szenvedett. A helyszínelés és a mentési munkálatok idején a környék forgalmában kisebb fennakadásokra lehet számítani.

 

HavariaPress (2008. 07. 02.)

LEGFRISSEBB
×

Rendhagyó környezetismeret órák és kerekasztal-beszélgetések a szerbiai Adán  

Újbuda Önkormányzata szervezésében magyar és szerb pedagógusok tartottak rendhagyó környezetismeret órákat Szerbiában az adai és a moholi általános iskola hetedikeseinek június 4-6. között. Az órákon a klímaváltozás hatásait és az alkalmazkodás lehetőségeit vizsgálták a tanulók. A programot lakossági fórum és pedagógus kerekasztal-beszélgetés is kiegészítette. A résztvevők egyetértettek abban, hogy a klímaváltozás határokon átnyúló komplex probléma, de az együtt gondolkodás, a közös cselekvés javíthatja az alkalmazkodás esélyeit.