Kerületünk

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
június 23. vasárnap, Zoltán

Múzsák premier előtti vetítés - Olyan, de olyan jó volt!

A közreműködőknek és a szereplőknek szervezett premier előtti vetítés még jobban meggyőzte a stábot arról, hogy valóban érdemes volt belevágni, ebbe az olykor lehetetlennek tűnő vállalkozásba.

A Péntek 13-a mostantól szerencse szám a kerületben!

 

Ezen a napon volt ugyanis a Múzsák Csókja film premier előtti vetítése a Szent Imre Gimnáziumban, amely csodálatos élmény volt mindenki számára.

 

A gyönyörű, patinás díszterembe többen alkotók és szervezők engedtük be a fiatalokat és a szülőket. Az a rengeteg csillogó és kíváncsi szempár, az a sok várakozó tekintet... A szereplők ugyanis még soha nem látták a megvágott filmet elejétől a végéig.

 

A több mint kétórás produkciót érdeklődve, olykor teljes csöndben, máskor hangos nevetés kíséretében nézték végig a fiatalok.

 

Olyan jó volt látni, hogy azok a régen félénk magányos gyerekek, akik háromnegyed évvel ezelőtt szorongva léptek be a szerkesztőség kapuján most egymás nyakába ugorva, felszabadulva beszélgetnek új barátaikkal.

 

Jó volt látni, azokat a kollegákat, akik a hétköznapi forgatással és szervezéssel járó bosszúságokat elfeledve ünnepélyes hangulatban büszkén nézték végig a vetítést.

 

És olyan jó volt, amikor a produkció végén egy óriási, nevetéssel és fütyüléssel vegyes vastapstól visszhangzott a díszterem.

 

A közel egyévi munka alatt egy igazán értékes kis csapat forrta ki magát, barátságok szövődtek és abból a 200 egymásnak szinte ismeretlen emberből egy igazi alkotói közösség jött létre.

 

Reméljük ezzel az alkotással nemcsak a résztvevőknek és az alkotóknak, de a leendő nézőknek is értéket, szórakozást és élményt ajándékozunk majd.

 

H. E. - Újbuda Tv (2007. 04. 17.)

 

További érdekességek: veledepul.ujbuda.hu

 

Kapcsolódó cikkek:

PREMIER: A kisfiú, Új Buda és a Múzsák titkai (2007. 04. 05.)