Kerületünk

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
június 23. vasárnap, Zoltán

PREMIER: A kisfiú, Új Buda és a Múzsák titkai

Új Buda és a kilenc múzsa. . . Újbudai diákok és az Újbuda TV által írt és készített egész estés tévéfilm bemutatója április 23-án 19 órakor lesz az Újbuda TV-n.

Mint már arról előzetesen hírt adtunk, az Újbuda tévé és közel kétszáz újbudai fiatal, neves sztárok közreműködésével és háromnegyed éves munkával elékészítette a Múzsák Csókja című tévéjátékot.

 

Egy kisfiú, Új Buda, 9 múzsa segítségével betekint a magyar kultúra néhány emlékezetes pillanatába, miközben keresi a választ a Nagy Kérdésre. A külön álló történetekből megtudhatjuk, mi lett volan , ha happy end-re végződik a Bánk bán, vagy mi lett volna a világgal a magyarok találmányai nélkül.

 

A filmben közreműködik a NOX és a Crystal együttes, valamint az irigy Hónaljmirigyből Sipos Péter. A sztárok ezzel a szerepválallással állnak ki a magyar kultúra ügye és amellett, hogy a fiatalok minél szélesebb körben megértsék: történelmünk és kultúránk, a magyarok tudományos felfedezéseit, közös értékeink, és mindannyiunk kincseit.

 

Tehát PREMIER: ÁPRILIS 23. 19 óra - Újbuda TV

 

Kapcsoljon ránk! - Mi kikapcsoljuk.

 

Addig is tekintse meg a Szent Imre Gimnázium tanulói által a filmforgatásról készített werk filmet! (A werk film készítői: Damokos Attila, Simonfai Balázs, Juhász Árpád és Török Kinga.)

 

H. E. - Újbuda TV (2007. 04. 05.)

 

További érdekességek: veledepul.ujbuda.hu