Kerületünk

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
szeptember 20. péntek, Friderika

Fórum a TIT-ben

A 15. választókerület országgyűlési képviselőjelöltjei a Szent Imre Városi Egyesület kezdeményezésére fórumot tartottak a TIT Stúdió Természettudományi Társulat központjában.

A Szent Imre Városi Egyesület 10 konkrét kérdésre várt választ a választójelöltektől. A fórumon a 15. választókerület jelöltjei vettek részt. Az eseményen szép számmal megjelent nézők a fórum végén feltehették kérdéseiket a politikusoknak.

Deák András, aki a Fidesz-KDNP színeiben indul, beszámolt programjának részleteiről. Kifejtette, hogy támogatja és meg kívánja valósítani a 14. havi nyugdíjat, valamint az áramár csökkentését is.

Csapody Miklós az MDF jelöltje az általa kiadott kiadványról beszélt. Az emlékirat azok előtt a hitoktatók, cserkész vezetők, papok előtt tiszteleg, akiket az 1961-es, Fekete holló néven emlegetett megtorlási akció során letartóztattak és elítéltek.

Z. A. - Újbuda WEB (2006. 04. 01.)

LEGFRISSEBB
×

Rendhagyó környezetismeret órák és kerekasztal-beszélgetések a szerbiai Adán  

Újbuda Önkormányzata szervezésében magyar és szerb pedagógusok tartottak rendhagyó környezetismeret órákat Szerbiában az adai és a moholi általános iskola hetedikeseinek június 4-6. között. Az órákon a klímaváltozás hatásait és az alkalmazkodás lehetőségeit vizsgálták a tanulók. A programot lakossági fórum és pedagógus kerekasztal-beszélgetés is kiegészítette. A résztvevők egyetértettek abban, hogy a klímaváltozás határokon átnyúló komplex probléma, de az együtt gondolkodás, a közös cselekvés javíthatja az alkalmazkodás esélyeit.