Kerületünk

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
augusztus 26. hétfő, Izsó

Teadélután a Domokos iskolában

A Zöld teadélután rendezvénysorozatot Nagyné Antal Anikó önkormányzati képviselő azzal a céllal indította útjára, hogy a kellemes összejöveteleken keresztül közösséget kovácsoljon a kelenföldi idősekből.

A Domokos iskolában tartott eseményen zene, tánc és tanácsadás várta a meghívottakat. A legutóbbi találkozón az elmaradhatatlan tea mellett a környékbeli idősek a Domokos Pál Péter Általános iskola tanulóinak zenés-táncos produkcióját és a Szélrózsa Néptánccsoport apróságainak műsorát tekinthették meg. A képviselő egy mentálhigiénés szakembert is meghívott, aki életvezetési tanácsokkal, és olyan praktikus ötletekkel látta el a megjelenteket, amelyek segítségével könnyebbé tehetik mindennapjaikat.

LEGFRISSEBB
×

Rendhagyó környezetismeret órák és kerekasztal-beszélgetések a szerbiai Adán  

Újbuda Önkormányzata szervezésében magyar és szerb pedagógusok tartottak rendhagyó környezetismeret órákat Szerbiában az adai és a moholi általános iskola hetedikeseinek június 4-6. között. Az órákon a klímaváltozás hatásait és az alkalmazkodás lehetőségeit vizsgálták a tanulók. A programot lakossági fórum és pedagógus kerekasztal-beszélgetés is kiegészítette. A résztvevők egyetértettek abban, hogy a klímaváltozás határokon átnyúló komplex probléma, de az együtt gondolkodás, a közös cselekvés javíthatja az alkalmazkodás esélyeit.