Kerületünk

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
október 17. csütörtök, Hedvig

Operett est az Albertfalvi Közösségi Házban

Szőke László, az MDF 16. választókerületének jelöltje egy operett estre invitálta Albertfalva lakóit a közösségi házba. A péntek késő délutáni koncert fellépő művésze Tarján Pál volt.

Péntek délután operett slágerektől volt hangos az Albertfalvi Közösségi Ház előadóterme. Tarján Pál szórakoztatta a Szőke László meghívására megjelent nagyérdeműt. Az operett esten a legkülönbözőbb, de igen kedvelt dallamok csendültek fel, mint a "Hej cigány" vagy a "Mondd meg, hogy imádom a pesti nőket". Az egy órás koncertre Szőke László, az MDF 16. választókerületének jelöltje invitálta Albertfalva lakóit. A képviselőjelölt ugyanis úgy érzi, az emberek nagy részének elege van a kampány hangvételéből és szerinte szívesebben látogatnak el egy ilyen könnyed kikapcsolódásra, mint egy politikai beszédre.

LEGFRISSEBB
×

Kubai életérzés az AKH-ban  
 

Salsa és cha-cha bemutatóval, történelmi-, kulturális-, társadalmi- és vallási témájú előadásokkal, autentikus kubai zenével szórakoztatták a közönséget az Albertfalvi Közösségi Házban május 11-én. Az eseményre a Alicia Elvira Corradera Morales, a Kubai Köztársaság nagykövete és Farkas Krisztina önkormányzati képviselő is ellátogatott.