Kerületünk

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
június 4. csütörtök, Bulcsú

Közbiztonsági fórum Kelenvölgyben

Az önkormányzat által indított közbiztonsági fórumsorozat soron következő állomása ezúttal Kelenvölgy volt, ahol a Közterület-felügyelet vezetője, a rendőrkapitány, a körzet képviselője, és a polgármester válaszolt a felmerülő kérdésekre. A városrész lakói leginkább a betörésekre panaszkodtak.

Endrődi József képviselő megerősítette, a kis forgalmú környék vonzó terepet jelent a bűnözőknek, így nagyon fontos, hogy a lakók odafigyeljenek egymás portájára, és a szokatlan eseményekre, és mindent jelentsenek a rendőrségnek. A polgármester a felvetésekre reagálva elmondta, a jövőben a rendőri jelenlét fokozásával, a polgárőrség megerősítésével igyekeznek megelőzni a betöréseket.

Címkék: 
LEGFRISSEBB
×

„A Magyar nyelvért” emlékdíj

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzata 2013. óta „A Magyar nyelvért” emlékdíjjal jutalmazza azokat a határon túli testvérvárosaiban tanuló általános iskolás, végzős diákokat, akik a magyar nyelv tanulása és művelése terén kiemelkedő teljesítményt nyújtottak, valamint középiskolában folytatják tanulmányaikat.