Kerületünk

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
szeptember 20. péntek, Friderika

Karácsony az albertfalvi idősklubban

Az Albertfalvi Idősek Klubja az utolsó adventi héten tartotta meg a kis közösség karácsonyi ünnepségét. Az ünnepi klubdélutánon mindenki saját készítésű süteményével járult hozzá a rendezvény kellemes hangulatához, a polgármester pedig házi sütivel és az iskolások által készített díszekkel lepte meg az időseket.

A házi ünnepségen három gitárra írt reneszánsz művet adott elő az egyik klubtag rokona, majd Hoffmann Tamás polgármester osztotta szét a felesége által készített süteményeket, és a kerületi iskolások által készített karácsonyfadíszeket.

LEGFRISSEBB
×

Rendhagyó környezetismeret órák és kerekasztal-beszélgetések a szerbiai Adán  

Újbuda Önkormányzata szervezésében magyar és szerb pedagógusok tartottak rendhagyó környezetismeret órákat Szerbiában az adai és a moholi általános iskola hetedikeseinek június 4-6. között. Az órákon a klímaváltozás hatásait és az alkalmazkodás lehetőségeit vizsgálták a tanulók. A programot lakossági fórum és pedagógus kerekasztal-beszélgetés is kiegészítette. A résztvevők egyetértettek abban, hogy a klímaváltozás határokon átnyúló komplex probléma, de az együtt gondolkodás, a közös cselekvés javíthatja az alkalmazkodás esélyeit.