Kerületünk

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
április 13. szombat, Ida

Gazdagréti Ősz és Halészléfőzőverseny

Szombaton Halászléfőző verseny. Díjdömping, ízkavalkád, gyerekműsorok, színpadi produkciók. Ezt kínálja szombatra a huszonegyedik Halászléfőző verseny, amely idén egybeesik Gazdagrét 25. születésnapjával. A gazdag programot, a minden eddiginél parádésabb rendezvényt ezúttal az Újbuda Média és a Gazdagréti Közösségi Ház közösen szervezi.

Elkezdődött a visszaszámlálás, néhány nap múlva rotyognak a bográcsban a legváltozatosabb receptek alapján összeállított halászlevek. Noha a csapatok elsősorban a közös főzés öröméért települnek ki, nem mellékes, hogy felhívásunkra rengeteg cég jelentkezett valamilyen ajándékkal.

Szeptember 26-án reggel 8 órától a Nevegy köz, Gazdagréti út, Regős utca közötti területen a Halászléfőző verseny és a Gazdagréti ősz egyszerre várja a családokat, halászléimádókat, színes programra vágyókat.

Aki nem főz, az is kóstolhat, hiszen az elkészült halászlékből igen kedvezményes áron lehet fogyasztani. Aki nem "halas", az sem marad éhen, étel, ital, zene, tánc, jó hangulat vár mindenkit.

A szervezők csütörtökig várják a csapatok nevezését és a kerületi vállalkozók további felajánlásait az ujbudatv@ujbudatv.hu címen.