Kerületünk

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
július 2. csütörtök, Ottó

Gazdagréti Kapunyitogató

Kitárt kapukkal és őszköszöntő programokkal várta szeptember 22-én délután a látogatókat a Gazdagréti Közösségi Ház. A cél az állandó programok és foglalkozások népszerűsítése volt a helyiek körében.

Zenés-táncos mulatsággal indult a kapunyitogató, melyen a Csürrentő Zenekar moldvai-csángó muzsikája volt a talpalávaló. Aki pedig nem vágyott a táncházba, akár kézműveskedhetett is a 60+ önkénteseivel. A két Lotti című színdarabon sok szülő és csemetéik töltötték meg a nézőteret, később mindenki belekóstolhatott a közösségi ház állandó foglalkozásaiba, például a baba-mama alkotó- és fejlesztő órába, de volt táncos és sportos "kóstolás" is. Ha ez még mind nem lett volna elég, egy receptversenyre is nevezhettek az újbudaiak, melyen a legjobb őszi finomságot akarták felkutatni a szervezők. A nyitott kapuk végül a Walk The Line együttes fellépése után zárultak Gazdagréten.

LEGFRISSEBB
×

„A Magyar nyelvért” emlékdíj

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzata 2013. óta „A Magyar nyelvért” emlékdíjjal jutalmazza azokat a határon túli testvérvárosaiban tanuló általános iskolás, végzős diákokat, akik a magyar nyelv tanulása és művelése terén kiemelkedő teljesítményt nyújtottak, valamint középiskolában folytatják tanulmányaikat.