Kerületünk

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
szeptember 20. péntek, Friderika

Első újbudai hóemberépítő verseny

Játékos versenyt indít két témában az Őrmezei Közösségi Ház és Junghausz Rajmund önkormányzati képviselő. Az egyik versenyben az úgynevezett klasszikus hóembereket a másikban pedig a szabadstílusú hószobrokat díjazzák a szervezők...

...Egyetlen feltétel, hogy kizárólag Újbuda területén készült alkotással lehet nevezni. A versenyzők fantáziájának viszont semmi sem szabhat határt. A zsűri kiemelten díjazza az újszerű megoldásokat a forma és a helyszín tekintetében egyaránt.

Csatlakozzon hozzánk és ön is építsen hóembert családjával vagy barátaival együtt.

Fotózza le az alkotást és küldje el a képet a megadott e-mail címre! Minden résztvevő oklevelet kap, a zsűri által díjazottak értékes jutalomban részesülnek.

Fontos tudnivalók

A verseny kezdete: 2010. december 15.

A fotók beküldési határideje: 2011. március 11.

Kiállítás időpontja: 2011. március 21. (Őrmezei Közösségi Ház)

Amennyiben kérdése van a versennyel kapcsolatban, vagy a fotójának elkészítéséhez kér segítséget, hívja Junghausz Rajmund önkormányzati képviselőt a +36 70 942-4624-es számon.

Az alábbi címre várjuk a pályaművek fotóit: junghausz.rajmund@ujbuda.hu

LEGFRISSEBB
×

Rendhagyó környezetismeret órák és kerekasztal-beszélgetések a szerbiai Adán  

Újbuda Önkormányzata szervezésében magyar és szerb pedagógusok tartottak rendhagyó környezetismeret órákat Szerbiában az adai és a moholi általános iskola hetedikeseinek június 4-6. között. Az órákon a klímaváltozás hatásait és az alkalmazkodás lehetőségeit vizsgálták a tanulók. A programot lakossági fórum és pedagógus kerekasztal-beszélgetés is kiegészítette. A résztvevők egyetértettek abban, hogy a klímaváltozás határokon átnyúló komplex probléma, de az együtt gondolkodás, a közös cselekvés javíthatja az alkalmazkodás esélyeit.