Kerületünk

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
augusztus 12. péntek, Klára

Egyszerűen Kutyajó! - Kutyajó Fesztivál május 16-án a Bikás dombon

A Kutyajó Fesztiválon rengeteg tehetséges és ügyes kutyával no meg sok büszke gazdival találkozhatunk. A terület tisztaságának érdekében a gazdik gonsokodjanak egészségügyi tasakról, és az oltási könyvet is hozzák magukkal !

Az Őrmezei Közösségi Ház által szervezett programon láthatunk kutyás futóversenyt, kutyaiskola-bemutatót, négylábú mentősöket, mozgássérült segítő kutyákat, és rendőrkutyákat munka közben.

A mozgalmas bemutatók mellett a kutyabarát egyesületek is bemutatkoznak a rendezvényen, például a FÁBE - Felelős Állatbarátok Egyesülete játékos vetélkedőt szervez gyerekeknek.

A FRAKK PROGRAM-ból pedig sok érdekes információt lehet majd hallani, amit a kutyatámadások megelőzése érdekében tudni érdemes.

A VAKKANTÓ - Őrmező kutyaiskola - kutyanevelési tanácsokkal látja el az odalátogatókat.

A VIGYÉL HAZA! Program (Alapítvány az Illatos úti kutyákért) által szervezett 'Sétáltató nap' programon pedig minden látogató család kipróbálhatja a kutya sétáltatás élményét: hogy milyen érzés egy állat ragaszkodása, szeretete.

Vasárnap 12 órakor az 'Állati Vicces' fotópályázat eredményhirdetésére és díjkiosztójára is sor kerül. Figyelem: aki saját kutyájával jön a rendezvényre, hozza magával az érvényes eboltási könyvet, melyet be kell mutatni. Kérjük, hogy a gazdik egészségügyi zacskókat is hozzanak magukkal, a terület tisztaságának megőrzése érdekében.

LEGFRISSEBB
×

A második félidő a fejlesztéseké  

A gyermekek és az egészségügy állnak a ciklus fejlesztéseinek középpontjában, a parkolási és zöldítési intézkedésekkel pedig az élhetőséget javítaná Hintsch György alpolgármester.