Kerületünk

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
április 12. péntek, Gyula

Eddig 72 csapat nevezett a szombati halászléfőző versenyre

Idén is lesz a már hosszú éves hagyományokkal rendelkező Gazdagréti Halászléfőző Verseny , most úgy látszik a meglehetősen nyárias hangulatú szeptemberben. Még mindig lehet jelentkezni online és személyesen, illetve telefonon az ÚjbudaTV szerkesztőségében.


Minden 21 évvel ezelőtt kezdődött, amikor az Újbuda TV elődje, a helyi közösségi televízió, a TV 11 meghívta a gazdagrétieket egy közös ünneplésre, a Halászléfőző versenyre. A kezdeményezés sikerét jól mutatja, hogy évről évre egyre többen jelentkeztek, 2008-ban pedig már közel 80 bográcsban készült az ízletesebbnél ízletesebb lakoma. A

nevezők féltve őrzött családi receptjeikkel indultak, hogy elvigyék a hat helyezés és a három különdíj egyikét. Sokan jelentkeztek a régiek közül, de nagyon nagy szeretettel várjuk az új próbálkozókat is.

A jelentkezési lapot letölthetik weboldalunkról: http://www.ujbuda.hu/page.php?template=rendezvenyek, amelyet az ujbudatv@ujbudatv.hu e-mail címre kell elküldeni.

Személyes és telefonos jelentkezésekre 10-16 óra között még ma és holnap az Újbuda Televízió szerkesztőségében, Gazdagrét Csikihegyek utca 13. Telefon: +36 30 962-6522