Kerületünk

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
július 17. szerda, Endre, Elek

A Mikulás a Csíki suliba is ellátogatott

A kerületi diákok már hosszú hetek óta várták a piros kabátos, fehér szakállú öregúr érkezését. A legkisebbek mondókákkal, énekekkel, a nagyobbak pedig táncbemutatókkal készültek a december 6-i ünnepségre.

A Gazdagréti Csíki-hegyek utcai Általános Iskola diákjai jó gyerekek voltak idén, így őket is meglátogatta a Mikulás, aki óriási puttonyából finom cukrokat és ajándék kis-csizmákat adott a tanulóknak. A lelkes pedagógusok által szervezett Mikulás napi műsoron volt, aki furulyán, míg más zongorán játszotta el a Mikulás kedvenc dalait. A diákok zenés, táncos előadásait a szomszédos óvoda apróságai is élvezettel figyelték, sőt ők maguk is készültek kisebb műsorokkal. A délelőtti programon a Mikulás két krampusza sem lustálkodott, az előadás után mindenkit finom falatokkal ajándékoztak meg.

LEGFRISSEBB
×

Biztonságos fejlődés, kiszámítható megújulás  

Több mint nyolc éve dolgozik együtt Újbuda és az itt élők érdekében dr. Hoffmann Tamás polgármester

és dr. Simicskó István kormánybiztos, a kerület országgyűlési képviselője. Úgy látják, az átgondolt városfejlesztési stratégia mellett a közösségépítő munkának is köszönhető, hogy Újbuda egy olyan hely, ahol jó élni.