Kerületünk

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
június 30. csütörtök, Pál

Nemzeti ünnepünk alkalmából számos kitüntetést vehettek át újbudaiak

Állami kitüntetéseket adott át augusztus 20-a alkalmából a köztársasági elnök nevében dr. Navracsics Tibor miniszterelnök-helyettes, közigazgatási és igazságügyi miniszter is a Néprajzi Múzeumban. Újbudán többen is vehettek át kitüntetéseket nemzeti ünnepünk alkalmából.

Mint arról korábban már beszámoltunk augusztus 20-a alkalmából Magyar Érdemrend Tiszti- és Lovagkereszt, illetve Magyar Arany, Ezüst és Bronz Érdemkereszt kitüntetéseket adott át Balog Zoltán, az emberi erőforrások minisztere a köztársasági elnök megbízásából.

A kitüntetettek között volt az évtizedek óta kerületünkben élő Kunkovács László, Balogh Rudolf-díjas fotóművész, néprajzkutatót is.

Gyurcsó Gyuláné, az Újbudai Pedagógiai Intézet igazgatója vezetői és pedagógiai munkája elismeréseként részesült Trefort Ágoston-díjban, amelyet szintén augusztus 20. alkalmából vehetett át Balog Zoltán minisztertől, valamint Hoffmann Rózsa államtitkártól.

Állami kitüntetéseket adott át augusztus 20-a alkalmából a köztársasági elnök nevében dr. Navracsics Tibor miniszterelnök-helyettes is a Néprajzi Múzeumban.

A Magyar Érdemrend lovagkeresztje díjat Újbudáról Szarka Istvánné, míg a Magyar Érdemkeresztet Dr. Dede Károlyné, dr Müller Mária, Kristóf József és Dr. Szesztai Attiláné kapták meg.

A magas kitüntetésekhez szerkesztőségünk is gratulál.

(2012. 08. 28.)

LEGFRISSEBB
×

A második félidő a fejlesztéseké  

A gyermekek és az egészségügy állnak a ciklus fejlesztéseinek középpontjában, a parkolási és zöldítési intézkedésekkel pedig az élhetőséget javítaná Hintsch György alpolgármester.