Kerületünk

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
január 20. szerda, Fábián, Sebestyén

Emléktáblát avattak Papp László emlékére

Papp László több, mint 10 évig élt a kerületben. Ennek tiszteletére születésének 80. évfordulójára emléktáblát avattak a sportoló akkori lakóhelyén.

Az emléktábla állításának ötlete akkor született, amikor az Albertfalvi Helytörténeti Gyűjtemény és Iskolamúzeumban kiállítást rendeztek a sportoló életéről. Beleznay Andor, a múzeum igazgatója kezdeményezte akkor a kiállítás megrendezését és most az emléktábla állítását is. Az Önkormányzat felkarolta az ötletet és segítséget nyújtott Papp László emlékének megőrzésében.

A 2006. márc. 25-én megtartott ünnepségen a Petőfi Sándor Általános Iskola és Ginmázium énekkara adott műsort, amely iskolában Beleznay Andor egykor igazgató volt.

Z. A. - Újbuda WEB (2006. 03. 26.)

LEGFRISSEBB
×

Újabb térfigyelő kamerák Újbudán  

2020. november közepén 3 új, napelemes kamerarendszert szerzett be Újbuda, amit mobil kameraként, több helyszínen is lehet alkalmazni térfigyelő eszközként. Ha egy helyszínen elérte a célját, tovább lehet vinni és máshol felszerelni, hisz semmilyen külső áramforrást nem igényel, valamint a beépített LTE modem révén folyamatosan kommunikálni tud a központtal, ahova közvetíti az élőképet.