Kerületünk

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
november 29. hétfő, Taksony

Újbuda Fórum

A KDNP újbudai szervezete nagy hangsúlyt fektet arra, hogy kikérje a lakosság véleményét az őket érintő ügyekről.

A legutóbbi lakossági fórumukra a Gárdonyi Géza Általános Iskolában került sor, ahol Rétvári Bence országgyűlési és Molnár László önkormányzati képviselőtől kérdezhettek az érintettek. A leggyakoribb kérdések a metró építésével és a Feneketlen-tó állapotának javításával kapcsolatban érkeztek.

Az Újbuda Fórumra bárki ellátogathat, akinek kérdése van a városrész vezetésével és a lakóhelyükön történő változásokkal kapcsolatban.

Molnár László elmondta, azért tartja szükségesnek ezeket az összejöveteleket, mert így valóban az itt élő emberek érdekeit tudják képviselni, átfogó képet kapnak a lakosság véleményéről és arról, hogy mi nehezíti meg a mindennapjaikat. Könnyebb úgy dönteni egy-egy témában, ha tudjuk, hogy mi fontos az itt élőknek.

Jelenleg a 4-es metró építése, a parkolási kérdések, a kulturális városközpont kiépítése, valamint a Feneketlen-tó apadása az, ami leginkább foglalkoztatja az embereket-tette hozzá Rétvári Bence.

Gigi - Újbuda TV (2008. 05. 01.)

LEGFRISSEBB
×

Elszabadult beruházások  

VABA lakópark a Bikás park mellett

Újbuda Önkormányzata szigorú feltételekhez köti, mi és hogyan épülhet a kelenföldi városközpont meglévő épülete helyére, mégis politikai jellegű hangulatkeltés folyik a beruházás ellen. A tiltakozók eközben szó nélkül hagyják azokat a jelentős építkezéseket, amelyeknél a kormány felmentést adott az építési szabályzat alól, és elvette a lehetőséget az önkormányzattól, hogy a helyiek érdekeit képviselje.