Kerületünk

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
szeptember 17. kedd, Zsófia

Szücs József

Képviselő jelöltek: Szücs József

  

 

17. EVK: Szücs József

 

Tisztelt választópolgárok!


Szűcs József vagyok, a kerületünkben születtem, ide jártam iskolába és a mai napig is itt dolgozom. Feleségem a Bethlen Gábor Újreál Iskolában dolgozik. Két gyermekem van, akik itt végzik tanulmányaikat. A vendéglátóiparban tevékenykedem, így napi szinten találkozom az itt élő emberekkel, az ide járó dolgozókkal és az átutazókkal, valamint a problémáikkal.


Kérem szavazzanak Reám! Én is itt élek Önök között, függetlenként indulok az MDF és a Külső Bartók Béla úti Baráti Egyesület támogatásával.

LEGFRISSEBB
×

Rendhagyó környezetismeret órák és kerekasztal-beszélgetések a szerbiai Adán  

Újbuda Önkormányzata szervezésében magyar és szerb pedagógusok tartottak rendhagyó környezetismeret órákat Szerbiában az adai és a moholi általános iskola hetedikeseinek június 4-6. között. Az órákon a klímaváltozás hatásait és az alkalmazkodás lehetőségeit vizsgálták a tanulók. A programot lakossági fórum és pedagógus kerekasztal-beszélgetés is kiegészítette. A résztvevők egyetértettek abban, hogy a klímaváltozás határokon átnyúló komplex probléma, de az együtt gondolkodás, a közös cselekvés javíthatja az alkalmazkodás esélyeit.