Kerületünk

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
október 18. csütörtök, Lukács

Simicskó: Albertfalvának és Kelenföldnek is győznie kell

Pénteken Varga Miklós koncertre hívta az albertfalvai és kelenföldi lakókat Simicskó István a Fidesz-KDNP országgyűlési képviselőjelöltje. Mint mondta, azt szeretné, ha a választókerületben élők is győztesei lennének az országgyűlési választásoknak, és ahogy országos szinten, úgy itt helyben is megvalósulhatnának azok a célok, amelyek az új kormányt alakító Fidesz és KDNP programjában szerepelnek.

- A koncert szó összehangoltságot jelent - mondta Simicskó István. - Azt szeretnénk, ha Albertfalva és Kelenföld élete összehangolódna az országosan megfogalmazott nemzeti érdekekkel. A képviselőjelölt kiemelte a feladatok közül a magyar gazdaság lendületbe hozását, az egészségügy rendbetételét, a közbiztonság megerősítését. Mint mondta, a változásokból ez a két városrész sem maradhat ki, tehát ezt kell mérlegelniük a választás vasárnapi, második fordulója kapcsán az itt élőknek.

LEGFRISSEBB
×

Sok kérdésre adott választ Újbuda polgármestere  

A Szent Imre Gimnáziumban tartotta szokásos rendezvényét az Országos Nyugdíjas Polgári Egyesület 11. kerületi szervezete. Az eseményre meghívták Hoffmann Tamás polgármestert is, aki beszámolt a kerületben zajló legfontosabb beruházásokról, fejlesztésekről, közlekedési változásokról, az intézmények helyzetéről, valamint az önkormányzat előtt álló legfontosabb feladatokról.