Kerületünk

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
július 13. szombat, Jenő

Helyreigazítás! Koszorús László volt a Fidesz vendége

"Nem egy előrehozott választás a fő cél, hanem az , hogy az emberek napi problémái megoldódjanak"- mondta Koszorús László.

Koszorús László látogatásáról az ÚjbudaTv-ben és itt a honlapon is beszámoltunk, az Újbuda újságban pedig egy fényképpel és egy hosszabb képaláírással jelent meg az esemény. A kép címének az újságíró a következő szöveget adta : " A Fidelitas nem akar előrehozott választást". Ez a mondat így nem hangzott el. Az országgyűlési képviselő pontosan úgy fogalmazott, hogy " nem egy előrehozott választás a fő cél, hanem az , hogy az emberek napi problémái megoldódjanak". Az újságíró tévesen adta ezt a címet az anyagnak, ezért szerkesztőségünk elnézést kér az érintettől, egyben helyreigazításra az Újbuda újság következő számában is sor kerül.

A cikk további része:


A gazdasági problémák felszámolása a közeljövő legfontosabb feladata a Fidelitas Országos Választmányának elnöke szerint. Koszorús László múlt hét szerdán volt a Fidesz vendége kerületünkben. A Budai Klub Galériában tartott kötetlen beszélgetésen a fiatal politikus hangsúlyozta, a kormány sok feladatot nem végzett el az elmúlt néhány év során, ezért maradtunk le gazdasági élet területén a Közép-Kelet Európai régióban, és ezt érzékeli valamennyi társadalmi csoport, ha hónap végén a pénztárcájába néz.

Friss hír hogy a Fidelitas nyári táborára június 16-ig lehet jelentkezni. A budaörsi csoport Zánkán szervezi meg a Fidelitas hagyományos nyári közösségfejlesztő happeningjét.

Ízelítő a programból: elgondolkodtató és szórakoztató előadások, ökörsütés, vetélkedők, bulik, filmvetítés, borkóstoló, Fidelitas szépe választás. Részletes információ és a jelentkezés módja az ifjúsági szervezet honlapján olvasható.

K.A. - Újbuda TV (2008. 05. 27.)

 

Kapcsolódó linkek:

Fidelitas