Kerületünk

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
december 5. kedd, Vilma

A Jobbik rendszeres lakossági egyeztetésekre készül

A választáson polgármesterjelöltként induló Kerékgyártó Krisztina, a Jobbik Magyarországért Mozgalom megválasztott önkormányzati képviselője is az új testület összetételére reflektált, és az ugyancsak új színfoltként megjelenő Jobbik első helyhatósági szerepléséről mondott véleményt.

"Köszönünk minden szavazatot, amit a Jobbik jelöltjeire és listájára adtak a szavazók, de köszönetet mondok minden tagunknak, szimpatizánsunknak is a kampányban végzett áldozatkész munkájukért. Sajnos az eredmény alulmúlta várakozásainkat. Ugyanakkor nagy eredménynek tekinthető, hogy egy jobbikos képviselő már az önkormányzatban is tevékenykedhet, így nemcsak a parlamentben, de Újbudán is lesz nemzeti érdekképviselet.

 

A jövőben az önkormányzat munkáját szeretnénk átláthatóbbá tenni. Fontos, hogy a lakók minden döntésről, a testületi ülések eredményeiről képet kapjanak. Ennek érdekében rendszeresen lakossági fórumokat tartunk majd, melynek során beszámolunk a lakókat is érintő fontos ügyekről. Úgy gondolom, ha az emberek megismerik az önkormányzati munkánkat, a következő választáson jobb eredményt fogunk elérni, és többen képviselhetjük a Jobbik elveit az önkormányzatban."

 

T.D. - ÚjbudaTV (2010. 10. 07.)

 

További érdekességek: veledepul.ujbuda.hu