Kerületünk

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
június 23. vasárnap, Zoltán

Wellness - sziget a Bikáson

Melyik hölgy ne vágyna egy kis kényeztetésre? Amikor kizárhatja a mindennapok gondját és csak a testi-lelki harmóniájával foglalkozhat? És ha ezért még fizetni sem kell, az maga a női paradicsom. A Bikás dombra látogató hölgyek örömére a szervezők ezúttal egy wellness szigetet is varázsolnak a helyszínre, ahol masszázzsal, sminkkel, testfestéssel, alakformáló- és fényterápiás kezeléssel, és sok más szolgáltatással várják a látogatókat.

Hogyan tudunk lebarnulni anélkül, hogy ártanánk vele a bőrünknek? Milyen vitaminokra van szüksége a szervezetünknek? Mit mond a jövőnk?

Többek között ezekre a kérdésekre is választ kaphatunk a Bikás dombon, ahol a praktikus tanácsokon túl ingyenes sminkkel, testfestéssel, masszázzsal és személyre szabott edzéstervvel térhetünk majd haza.

Azok sem fognak unatkozni, akik már a nyári vakációjukat tervezik, hiszen az utazási irodák akciós üdülési kedvezményeikkel látogatnak a rendezvényre. Sőt, a legszerencsésebbek akár meg is nyerhetik azt.

S ha valaki inkább olvasással töltené a szabadidejét, akkor is érdemes kilátogatnia a rendezvényre, hiszen a Libri helybe hozza legújabb bestsellereit, kedvezményeit.