Kerületünk

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
július 25. csütörtök, Kristóf, Jakab

Ünnepélyes bankfiók átadás a Villányi úton

Cím: Villányi út 20. Tel.: 385-2660 Nyitva tartás: H 8.00 - 18.00, K-Cs 8.00 - 16.30, P 8.00 - 14.00

Ünnepélyes bankfiók átadás a Villányi úton 

Biztonság és pénzügyi szolgáltatások egy helyen 
2008 májusától a XI. kerületben is teljes körű pénzügyi szolgáltatást nyújtó Allianz-fiók nyílt. 
Az Allianz Hungária Biztosító Zrt. a hazai piacon egyedülálló módon, egy biztosító által irányított csoport tagjaként hozta létre 2006 októberében kereskedelmi bankját, és ezzel a lépéssel - európai és a világban általános tendenciákhoz igazodva - komplex "pénzügyi szolgáltató házzá" vált. 

Az Allianz Bank elindítása része annak a stratégiának, amelynek célja, hogy a társaság közel 2 milliós ügyfélkörének komplex pénzügyi - tehát banki, biztosítói és pénztári - szolgáltatásokat nyújtson, egyszerűen, gyorsan, az ügyfelek számára legkényelmesebb és pénzügyileg is vonzó módon. Az Allianz kutatási eredményei szerint manapság a fogyasztók a pénzügyeik intézésére minél kevesebb időt szeretnének fordítani, és minél kényelmesebben, tehát minél több pénzügyi terméket egy szolgáltatótól, egy helyen szeretnének megkapni. Ezt hivatott szolgálni az Allianz Hungária fiókhálózatának átalakítása is, amellyel a jövőben az Allianz ügyfelei egy fiókban nemcsak biztosítási és pénztári ügyeket intézhetnek, hanem banki igényeikre, problémáikra is megoldást kapnak. 

Az Allianz célja, hogy jelenlegi fiókhálózatának nagy részét - több fázisban - teljes körű pénzügyi szolgáltatást nyújtó fiókokká alakítsa át. Az idei év végére a tervek szerint 40-re bővül a banki szolgáltatást is végző fiókok száma. 
A Villányi úti fiók a XI. kerületben elsőként került átalakításra, így Újbuda lakosai immár egy fiókban, egyszerre kaphatják meg a biztosítói, pénztári és banki szolgáltatásokat is. 
A hagyományostól több szempontból is eltérő bank jóval aktívabb értékesítési stratégiával működik, és a biztosítóval együtt a már meglévő infrastruktúrára egy sokkal költséghatékonyabb szervezetet épít fel. 

Ünnepélyes szalagátvágás: Molnár Gyula, Újbuda polgármestere; dr. Farkas Ádám, vezérigazgató, Allianz Bank Zrt.; dr. Jankó Tamás, területi igazgató, Allianz Hungária Biztosító Zrt. Budapesti Igazgatóság 

Dr. Farkas Ádám, az Allianz Bank vezérigazgatója a banki szolgáltatásokról, termékekről elmondta: az Allianz Bank jelenleg alapvető lakossági termékekkel várja ügyfeleit, így lakossági számlacsomagokkal, biztosítási és pénztári szolgáltatásokkal kombinált hitelekkel, különböző betéti konstrukciókkal és hitelkártyákkal. Ezeket egészítik ki a személyi- és jelzálog-hitelezés, a kis-és középvállalkozói termékek, valamint az elektronikus banki szolgáltatások. Az Allianz Bank termékeinek fejlesztése során komoly hangsúlyt fektet az innovációra és a több évtizedes pénzügyi tapasztalattal rendelkező biztosítói háttérből eredő előnyökre is. 
Az Allianz teljes körű pénzügyi szolgáltatást nyújtó villányi úti fiókjában Pajor Jolán fiókigazgató és munkatársai várják továbbra is ügyfeleiket, immár banki termékekkel is. 

Allianz Hungária Biztosító, Dél-budai fiók 
1113 Budapest, Villányi út 20. 
Tel.: (+36-1) 385-2660 
Nyitva tartás: H 8.00 - 18.00, K-Cs 8.00 - 16.30, P 8.00 - 14.00

Újbuda Média (2008. 06. 06.)

Címkék: