Kerületünk

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
szeptember 20. vasárnap, Friderika

Újévi pohárköszöntő

Újévi köszöntőt tartottak az év 11. napján a 11. kerületben a Flamenco Hotelban Újbuda önkormányzatának szervezésében. A vállalkozókat Molnár Gyula a kerület polgármestere köszöntötte.

Az elmúlt években egyre népszerűbb Újbuda a befektetők körében. A bizalmat és a vállalkozókedvet a kerület egy újévi rendezvénnyel köszönte meg, amelyet az önkormányzat szervezett január 11-én, csütörtökön a Flamenco Hotelban. Az egybegyűlteknek Molnár Gyula Újbuda polgármestere beszélt a befektetések fontosságáról, illetve az ilyesfajta közösség teremtő szellemről. Továbbá arról, hogy az Újbuda név felvétele is ezt a célt szolgálja.

Az "Újévi pohárköszöntő" elnevezésű rendezvény közösségteremtő ereje mellett azért is volt fontos, hogy az önkormányzat jó kapcsolatot alakítson ki a befektetőkkel, hiszen az idén egységesen kevesebb pénz áramlik az önkormányzatoknak, így nagyobb szerepet kapnak a magántőkés beruházások.

P.L-Újbuda WEB (2007. 01. 11.)

 

Kapcsolódó cikkek:

 

Újévi pohárköszöntő - az Újbuda Tv képes összefoglalója (2007. 01. 16.)

 

 

LEGFRISSEBB
×

Ellenőrzés Kamaraerdőn a zártkertek környékén  

Összehangolt akció során ellenőrizték a kamaraerdei zártkerteket és környéküket. Az akciósorozat a városüzemeltetésért és közbiztonságért felelős alpolgármester, Hintsch György kezdeményezésére indult, célja a közbiztonság és közterületi rend javítása.