Kerületünk

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
november 29. hétfő, Taksony

Újbudai Konzultáció az 1-es villamos vonalának továbbépítéséről

November 28-án 18.00-kor a Domokos Pál Péter Általános Iskolában fórumot tartanak az 1-es villamos meghosszabbításáról.

Nagyné Antal Anikó önkormányzati képviselő tisztelettel meghívja Önt 2012. november 28-án (szerdán) 18 órás kezdettel a Domokos Pál Péter Általános Iskolában tartandó fórumra (1116 Bp. Sopron út 50.)

A fórum vendégei: Németh Zoltán országgyűlési képviselő, Dr. Hoffmann Tamás polgármester, Dr. Simicskó István országgyűlési képviselő, Somodi László vezérigazgató-helyettes, BKK, Takács Viktor főépítész, Ludányi Attila önkormányzati képviselő

A megjelenő lakosok számára tájékoztatást szeretnénk adni az 1-es villamos vonalának meghosszabbításáról, és lehetőséget szeretnénk biztosítani az ezzel kapcsolatban felmerülő kérdések, igények, elvárások megfogalmazására, a felmerülő problémák megbeszélésére a meghívott szakemberekkel.

Címkék: 
LEGFRISSEBB
×

Elszabadult beruházások  

VABA lakópark a Bikás park mellett

Újbuda Önkormányzata szigorú feltételekhez köti, mi és hogyan épülhet a kelenföldi városközpont meglévő épülete helyére, mégis politikai jellegű hangulatkeltés folyik a beruházás ellen. A tiltakozók eközben szó nélkül hagyják azokat a jelentős építkezéseket, amelyeknél a kormány felmentést adott az építési szabályzat alól, és elvette a lehetőséget az önkormányzattól, hogy a helyiek érdekeit képviselje.