Kerületünk

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
szeptember 21. szombat, Máté, Mirella

Újbudai Konzultáció az 1-es villamos vonalának továbbépítéséről

November 28-án 18.00-kor a Domokos Pál Péter Általános Iskolában fórumot tartanak az 1-es villamos meghosszabbításáról.

Nagyné Antal Anikó önkormányzati képviselő tisztelettel meghívja Önt 2012. november 28-án (szerdán) 18 órás kezdettel a Domokos Pál Péter Általános Iskolában tartandó fórumra (1116 Bp. Sopron út 50.)

A fórum vendégei: Németh Zoltán országgyűlési képviselő, Dr. Hoffmann Tamás polgármester, Dr. Simicskó István országgyűlési képviselő, Somodi László vezérigazgató-helyettes, BKK, Takács Viktor főépítész, Ludányi Attila önkormányzati képviselő

A megjelenő lakosok számára tájékoztatást szeretnénk adni az 1-es villamos vonalának meghosszabbításáról, és lehetőséget szeretnénk biztosítani az ezzel kapcsolatban felmerülő kérdések, igények, elvárások megfogalmazására, a felmerülő problémák megbeszélésére a meghívott szakemberekkel.

Címkék: 
LEGFRISSEBB
×

Rendhagyó környezetismeret órák és kerekasztal-beszélgetések a szerbiai Adán  

Újbuda Önkormányzata szervezésében magyar és szerb pedagógusok tartottak rendhagyó környezetismeret órákat Szerbiában az adai és a moholi általános iskola hetedikeseinek június 4-6. között. Az órákon a klímaváltozás hatásait és az alkalmazkodás lehetőségeit vizsgálták a tanulók. A programot lakossági fórum és pedagógus kerekasztal-beszélgetés is kiegészítette. A résztvevők egyetértettek abban, hogy a klímaváltozás határokon átnyúló komplex probléma, de az együtt gondolkodás, a közös cselekvés javíthatja az alkalmazkodás esélyeit.