Kerületünk

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
február 4. szombat, Ráhel, Csenge

Tűzőrség jelenti - 6. hét (2007)

A héten négy jelentősebb - tűzoltói beavatkozást igénylő - eset történt.

A héten az alábbi jelentősebb - tűzoltói beavatkozást igénylő - események történtek:

2007. 02. 05-én este a XI. kerület Andor utca 14. szám előtt összehordott fa és egyéb hulladék égett. A riasztott tűzoltó rajok a tüzet 1 db. vízsugárral eloltották. Az eset kapcsán személyi sérülés nem történt. Kis mértékű anyagi kár keletkezett.

2007. 02. 06-án délben a XI. kerület Bartók B. u. 134-ben 3 emeletes épület tetejéről cserepek lógtak. A riasztott tűzoltó rajok a cserepet emelőkosár segítségével eltávolították, a veszélyhelyzetet megszüntették. Az eset következtében személyi sérülés nem történt, kis mértékű anyagi kár keletkezett.

2007. 02. 08-án délután a XI. kerület Budafoki u. - Hengermalom u. területén építkezésen egy személy az állványról leesett. A riasztott tűzoltó rajok a sérültet az ott lévő daru segítségével kiemelte, majd a Mentőknek átadta. Az eset körülményeit a rendőrség vizsgálja.

2007. 02. 09-én reggel a XI. kerület Bartók B. u. 44. szám alatt egy lakóépület pincéjében kis mennyiségű szemét égett. A riasztott tűzoltó rajok a tüzet 1 db. vízsugárral eloltották. Az eset kapcsán személyi sérülés nem történt. Kis mértékű anyagi kár keletkezett.

Újbudai Tűzőrség (2007. 02. 12.)