Kerületünk

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
augusztus 19. hétfő, Huba

Több fronton a szegénység ellen

Teát, szendvicset és kézmelegítőt osztott ki Kristóf József képviselőjelölt a kelenföldi hajléktalanok között.

2006. február 14-én teát, szendvicset és kézmelegítőt osztott ki Kristóf József a 16. számú választókerület Fidesz-KDNP jelöltje a kelenföldi hajléktalanok között. A jótékony célú esemény lebonyolítását a Máltai Szeretetszolgálat munkatársai segítették.

A szegénység ellen a többfrontos harc vezethet eredményre, emelte ki a politikus, majd hozzátette, véleménye szerint a szolidaritás kiterjesztése, és a szociális intézményhálózat bővítése mellett az is fontos, hogy azok az emberek akiknek van fedél a feje felett, ne küzdjenek napi anyagi gondokkal, hiszen csak így marad erejük segíteni a rászorulókon.

KA - Újbuda TV (2006. 02. 24.)

LEGFRISSEBB
×

Rendhagyó környezetismeret órák és kerekasztal-beszélgetések a szerbiai Adán  

Újbuda Önkormányzata szervezésében magyar és szerb pedagógusok tartottak rendhagyó környezetismeret órákat Szerbiában az adai és a moholi általános iskola hetedikeseinek június 4-6. között. Az órákon a klímaváltozás hatásait és az alkalmazkodás lehetőségeit vizsgálták a tanulók. A programot lakossági fórum és pedagógus kerekasztal-beszélgetés is kiegészítette. A résztvevők egyetértettek abban, hogy a klímaváltozás határokon átnyúló komplex probléma, de az együtt gondolkodás, a közös cselekvés javíthatja az alkalmazkodás esélyeit.