Kerületünk

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
október 21. szerda, Orsolya

SZDSZ jelöltek Újbudán

Február 17-én nyilvánosságra hozta az SZDSZ országgyűlési képviselőjelöltjeinek budapesti listáját. A párt XI. kerületi parlamenti képviselőjelöltjei a következők: 15-ös számú választókerület: Lakos Imre, 16-os számú választókerület: John Emese, 17-es számú választókerület: Dr. Bőhm András.

"Az idei választásokon a liberális szavazók döntik el, hogy ki kormányozza 2006. áprilisa és 2010. áprilisa között az országot" – jelentette ki Demszky Gábor főpolgármester a fővárosi liberális jelöltek tanácskozását megelőző sajtótájékoztatón, ahol Horn Gábor kampányfőnök ismertette a háromezres mintán végzett budapesti közvélemény-kutatás eredményét, amely szerint az SZDSZ 11 százalékos támogatottsággal bír Budapesten.

A sajtótájékoztató egyik leglényegesebb pontja az volt, hogy Lakos Imre, az SZDSZ fővárosi elnöke a 32 budapesti liberális jelöltet egyenként bemutatta: "Nagyon régi, rendszerváló politikusok és új arcok is vannak, mindenféle szakma és irányzat képviselve van, nagyon jó csapat állt össze. Újbuda pedig különösen is érdekes, hiszen három választókerülettel is rendelkezik.”

A párt XI. kerületi parlamenti képviselőjelöltjei a következők: 15-ös számú választókerület: Lakos Imre, 16-os számú választókerület: John Emese, 17-es számú választókerület: Dr. Bőhm András.

K.A.H.-Újbuda TV (2006. 02. 17.)

LEGFRISSEBB
×

Ellenőrzés Kamaraerdőn a zártkertek környékén  

Összehangolt akció során ellenőrizték a kamaraerdei zártkerteket és környéküket. Az akciósorozat a városüzemeltetésért és közbiztonságért felelős alpolgármester, Hintsch György kezdeményezésére indult, célja a közbiztonság és közterületi rend javítása.