Kerületünk

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
szeptember 21. szombat, Máté, Mirella

Stumpf István volt a Fidesz-fórum vendége

A kerületi Fidesz közéleti fórumán a politikai szakértő a pártok választási esélyeiről társalgott az érdeklődőkkel.

Deák András, a párt kerületi országgyűlési képviselőjelöltjének meghívására most Stumpf István, A Századvég Politikai Iskola alapítványának elnöke látogatott el a kerületi Fidesz iroda rendszeresen tartott közéleti fórumára.

Az előző, Fidesz vezette kormány kancelláriaminiszterét független szakértőként hívták meg, hogy az idei választási kampány helyzetéről beszélgessen a jelenlevőkkel az aktuális közvélemény-kutatások tükrében.

A pártok választási esélyeiről Stumpf István kifejtette, kormányváltó hangulat van az országban, de ez önmagában nem elég a Fidesz győzelméhez. Azt is hozzátette, a pártnak szüksége van stratégiai szövetségesre a többség megnyeréséhez. A politológus szerint az SZDSZ történetének legnagyobb válságát éli; ha nem sikerül a döntően budapesti szavazóbázisát újramozgósítania, nem fogja elérni a bejutási küszöböt.

T. D. ÚjbudaTv (2006. 02. 04.)

LEGFRISSEBB
×

Rendhagyó környezetismeret órák és kerekasztal-beszélgetések a szerbiai Adán  

Újbuda Önkormányzata szervezésében magyar és szerb pedagógusok tartottak rendhagyó környezetismeret órákat Szerbiában az adai és a moholi általános iskola hetedikeseinek június 4-6. között. Az órákon a klímaváltozás hatásait és az alkalmazkodás lehetőségeit vizsgálták a tanulók. A programot lakossági fórum és pedagógus kerekasztal-beszélgetés is kiegészítette. A résztvevők egyetértettek abban, hogy a klímaváltozás határokon átnyúló komplex probléma, de az együtt gondolkodás, a közös cselekvés javíthatja az alkalmazkodás esélyeit.