Kerületünk

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
augusztus 10. hétfő, Lőrinc

Stumpf István volt a Fidesz-fórum vendége

A kerületi Fidesz közéleti fórumán a politikai szakértő a pártok választási esélyeiről társalgott az érdeklődőkkel.

Deák András, a párt kerületi országgyűlési képviselőjelöltjének meghívására most Stumpf István, A Századvég Politikai Iskola alapítványának elnöke látogatott el a kerületi Fidesz iroda rendszeresen tartott közéleti fórumára.

Az előző, Fidesz vezette kormány kancelláriaminiszterét független szakértőként hívták meg, hogy az idei választási kampány helyzetéről beszélgessen a jelenlevőkkel az aktuális közvélemény-kutatások tükrében.

A pártok választási esélyeiről Stumpf István kifejtette, kormányváltó hangulat van az országban, de ez önmagában nem elég a Fidesz győzelméhez. Azt is hozzátette, a pártnak szüksége van stratégiai szövetségesre a többség megnyeréséhez. A politológus szerint az SZDSZ történetének legnagyobb válságát éli; ha nem sikerül a döntően budapesti szavazóbázisát újramozgósítania, nem fogja elérni a bejutási küszöböt.

T. D. ÚjbudaTv (2006. 02. 04.)

LEGFRISSEBB
×

Maradj otthon - Mozogj otthon!  

A koronavírus terjedése által okozott rendkívüli állapot, az otthonmaradás, az otthoni tanulás és a digitális oktatási rend teljesen új helyzetet teremtett és nagy kihívások elé állította a testnevelőket, a szülőket és a gyerekeket. Erre reagált új kampányával a Magyar Diáksport Szövetség (MDSZ).