Kerületünk

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
július 17. szerda, Endre, Elek

Stumpf István volt a Fidesz-fórum vendége

A kerületi Fidesz közéleti fórumán a politikai szakértő a pártok választási esélyeiről társalgott az érdeklődőkkel.

Deák András, a párt kerületi országgyűlési képviselőjelöltjének meghívására most Stumpf István, A Századvég Politikai Iskola alapítványának elnöke látogatott el a kerületi Fidesz iroda rendszeresen tartott közéleti fórumára.

Az előző, Fidesz vezette kormány kancelláriaminiszterét független szakértőként hívták meg, hogy az idei választási kampány helyzetéről beszélgessen a jelenlevőkkel az aktuális közvélemény-kutatások tükrében.

A pártok választási esélyeiről Stumpf István kifejtette, kormányváltó hangulat van az országban, de ez önmagában nem elég a Fidesz győzelméhez. Azt is hozzátette, a pártnak szüksége van stratégiai szövetségesre a többség megnyeréséhez. A politológus szerint az SZDSZ történetének legnagyobb válságát éli; ha nem sikerül a döntően budapesti szavazóbázisát újramozgósítania, nem fogja elérni a bejutási küszöböt.

T. D. ÚjbudaTv (2006. 02. 04.)

LEGFRISSEBB
×

Biztonságos fejlődés, kiszámítható megújulás  

Több mint nyolc éve dolgozik együtt Újbuda és az itt élők érdekében dr. Hoffmann Tamás polgármester

és dr. Simicskó István kormánybiztos, a kerület országgyűlési képviselője. Úgy látják, az átgondolt városfejlesztési stratégia mellett a közösségépítő munkának is köszönhető, hogy Újbuda egy olyan hely, ahol jó élni.