Kerületünk

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
június 23. vasárnap, Zoltán

Rövidebb útvonalon

Rövidített útvonalon közlekednek a hétvégén a 18-as, a 41-es és a 47-es villamosok, mert az albertfalvai kitérőnél váltócserét végeznek a szakemberek.

A 18-as villamos szombaton és vasárnap csak a Széll Kálmán tér és Újbuda-központ, a 41-es pedig a budafoki kocsiszín és a Kamarerdei Ifjúsági Park végállomás között közlekedik.

Szintén rövidebb útvonalon szállít utasokat a 47-es villamos: a Deák Ferenc tér és Újbuda-központ között. A 18-as villamosokhoz csatlakozva a Móricz Zsigmond körtér és a Savoya Park között a hétvégén villamospótló autóbusz közlekedik.

Buszok szállítják az utasokat továbbá a 41-es és a 47-es villamosok helyett 41–47V jelzéssel a Móricz Zsigmond körtér és a budafoki Városház tér között.

A 19-es villamos viszont a megszokottnál sűrűbben jár a hétvégén, a Batthyány tér és a Móricz Zsigmond körtér között (majd tovább Kelenföldre) ez indul a 41-es villamosok megszokott indulási idejében is.

A villamosok és a villamospótló autóbuszok között a reggeli és az esti órákban mind Újbuda-központnál, mind pedig a budafoki kocsiszínnél biztosítják a csatlakozásokat, a villamospótló autóbuszok bevárják az esetleg késve érkező villamosokat.