Kerületünk

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
október 21. szerda, Orsolya

Pedagógus est: tánc és vidámság

Az idei Pedagógus est is telt házzal számolhatott, pedig erre még az oktatásért felelős alpolgármester sem számított. Csonka Bandi ráadásul nemcsak ding-dongolt, de még táncra is perdült.


A már hagyománnyá vált Pedagógus est idén is számos oktatásban dolgozót vonzott a Kamaraerdei Ifjúsági Parkban felállított sátorba. Bács Márton alpolgármester elmondta, a frissen végrehajtott oktatási koncepció a pedagógusokat is szükségszerűen nehezebb helyzetbe hozta, így nagy örömel fogadta, hogy ennek ellenére sokan jöttek el, és ezek szerint megértették a döntések szükségességét.

A pedagógusok azonban láthatóan nem akartak a munkával és a problémákkal foglalkozni, csak egy igazán nagyot bulizni és szórakozni. Ez nem is volt nehéz feladat, hiszen Csonka András pillanatok alatt fergeteges hangulatot teremtett a színpadon. Ráadásul magával hozta győztes táncpartnerét, Keleti Andreát is, akivel kedvenc koreográfiájukat adták elő.

T. D. - ÚjbudaTv (2007. 06. 19.)

LEGFRISSEBB
×

Ellenőrzés Kamaraerdőn a zártkertek környékén  

Összehangolt akció során ellenőrizték a kamaraerdei zártkerteket és környéküket. Az akciósorozat a városüzemeltetésért és közbiztonságért felelős alpolgármester, Hintsch György kezdeményezésére indult, célja a közbiztonság és közterületi rend javítása.