Kerületünk

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
május 25. hétfő, Orbán

Összerúgták a port az egyenruhások

Az Újbuda Kupát 28-án, vasárnap rendezték meg először, miután az ORFK hasonló projektjének sikerén felbuzdulva a BRFK is megszervezte saját focikupáját.
Az Újbuda Kupát 28-án, vasárnap rendezték meg először, miután az ORFK hasonló projektjének sikerén felbuzdulva a BRFK is megszervezte saját focikupáját. Budapest számos kerületéből érkeztek a rendőrcsapatok, hogy a fődíjért - az egyhetes horvátországi útért - küzdjenek meg a focipályán. Amint várható volt, az angyalföldi csapat nyert, akárcsak tavaly, de ezúttal az újbudai fiúknak is sikerült jó helyezéseket elérnie. A 32. Budai Őr és Díszezred második lett és a kerületi rendőrök csapata is bekerült a dicsőséges első tízbe. A díjakat Molnár Gyula, Újbuda polgármestere, valamint Dr. Czellér Ferenc a XI. kerületi kapitányság vezetője adták át.
LEGFRISSEBB
×

„A Magyar nyelvért” emlékdíj

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzata 2013. óta „A Magyar nyelvért” emlékdíjjal jutalmazza azokat a határon túli testvérvárosaiban tanuló általános iskolás, végzős diákokat, akik a magyar nyelv tanulása és művelése terén kiemelkedő teljesítményt nyújtottak, valamint középiskolában folytatják tanulmányaikat.