Kerületünk

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
január 22. szombat, Vince, Artúr

Olimpiai villamos a kerületben

HAJRÁ MAGYAROK - hirdeti a felirat az olimpiai villamoson, ami péntek reggeltől augusztus 15-éig szállítja majd az utasokat a 1-es, 3-as és az Újbudán közlekedő 61-es járat vonalain.

A magyar olimpiai csapat arculati elemeivel dekorált, 175 utast szállító hannoveri kocsikon két LCD televíziós készülék jóvoltából az utasok nyomon követhetik a londoni közvetítéseket és moderátor segítségével szurkolhatnak a magyar olimpikonoknak.

Az olimpiai villamos utasai a játékok végeztével a jelenlegi tervek szerint a londoni magyar sporthősökkel is találkozhatnak. Az olimpiai villamos egyébként hétfőn és csütörtökön a 3-as, kedden és vasárnap az 1-es, szerdán és szombaton a 61-es járaton szállítja az utasokat.

LEGFRISSEBB
×

Elszabadult beruházások  

VABA lakópark a Bikás park mellett

Újbuda Önkormányzata szigorú feltételekhez köti, mi és hogyan épülhet a kelenföldi városközpont meglévő épülete helyére, mégis politikai jellegű hangulatkeltés folyik a beruházás ellen. A tiltakozók eközben szó nélkül hagyják azokat a jelentős építkezéseket, amelyeknél a kormány felmentést adott az építési szabályzat alól, és elvette a lehetőséget az önkormányzattól, hogy a helyiek érdekeit képviselje.