Kerületünk

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
május 31. vasárnap, Angéla, Petronella

Olimpiai villamos a kerületben

HAJRÁ MAGYAROK - hirdeti a felirat az olimpiai villamoson, ami péntek reggeltől augusztus 15-éig szállítja majd az utasokat a 1-es, 3-as és az Újbudán közlekedő 61-es járat vonalain.

A magyar olimpiai csapat arculati elemeivel dekorált, 175 utast szállító hannoveri kocsikon két LCD televíziós készülék jóvoltából az utasok nyomon követhetik a londoni közvetítéseket és moderátor segítségével szurkolhatnak a magyar olimpikonoknak.

Az olimpiai villamos utasai a játékok végeztével a jelenlegi tervek szerint a londoni magyar sporthősökkel is találkozhatnak. Az olimpiai villamos egyébként hétfőn és csütörtökön a 3-as, kedden és vasárnap az 1-es, szerdán és szombaton a 61-es járaton szállítja az utasokat.

LEGFRISSEBB
×

„A Magyar nyelvért” emlékdíj

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzata 2013. óta „A Magyar nyelvért” emlékdíjjal jutalmazza azokat a határon túli testvérvárosaiban tanuló általános iskolás, végzős diákokat, akik a magyar nyelv tanulása és művelése terén kiemelkedő teljesítményt nyújtottak, valamint középiskolában folytatják tanulmányaikat.