Kerületünk

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
január 23. csütörtök, Zelma, Rajmund

Nyugdíjasok farsangja

Csütörtök délután dr. Kupper András, a FIDESZ és a KDNP 17. választókerületének jelöltje csatlakozott a Gazdagréti Nyugdíjas Ház lakóinak farsangi ünnepségéhez.

Dr. Kupper András a csütörtök délutáni farsangi ünnepségre nem érkezett üres kézzel. Ahogy karácsonykor, most is hozott egy kis ajándékot a Gazdagréti Nyugdíjas Ház lakóinak.

A képviselő jelölt ugyanis elmondta, hogy nagyon fontos figyelni az idősekre és nemcsak ünnepek alkalmával. Éppen ezért látogatja rendszeresen a kerület különböző nyugdíjas otthonait. Ilyenkor mindig eszébe jutnak azok a külföldi nyugdíjasok, akik fitten, fiatalosan, a legmodernebb fényképezőgépekkel a nyakukban kiszállnak az autóbuszból, mert telik rá a nyugdíjukból.

Dr. Kupper András hangsúlyozta, hogy a FIDESZ tizennegyedik havi nyugdíj tervezete éppen ezt a célt szolgálja. Vagyis, hogy ne csak a téli időszakban segítsék a nyugdíjasokat, amikor a karácsonyi kiadások és a magas fűtésszámlák okoznak pénzügyi nehézséget, hanem nyáron egy plusz havi nyugdíjjal tudjanak hozzájárulni akár egy belföldi, vagy akár egy kisebb külföldi utazáshoz.

joshua - Újbuda TV (2006. 02. 17.)

LEGFRISSEBB
×