Kerületünk

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
október 20. szerda, Vendel

Nyílt nap az Ajna Jóga- és Mozgás Stúdióban!

November 7-én tizenkét órától bárki bepillantást nyerhet a jóga rejtelmeibe, az Ajna Jóga- és Mozgás Stúdió egész napos nyílt napján. A jóga stúdióban megtudható, mi az az 'office' jóga, és olyan apró, szépség és fiatalság megőrzésére ható trükköket is megismerhetnek az érdeklődők, amelyek által nem csupán a test működéséhez, hanem a lélek egyensúlyához is utat találhatunk.

- A jóga mozgás, egészségmegőrzés, gyógyulás, önmegismerés vagy szellemi fejlődés - mindegy, hogy miért gyakoroljuk, olyan eszközöket kaphatunk a kezünkbe, amelyek előremozdítják életünket - vallják a stúdió alapítói, Süle Adrienn és Papp Edina.

Éppen ezért szeretettel várnak mindenkit, aki lazításra, relaxálásra, felfrissülésre vágyik, vagy csak egy kicsit mozogni szeretne. A családias hangulatú központ a már gyakorlott jógázók, és a jóga mélyebb megélésére vágyók számára is ideális hely. További információk: www.ajnajoga.hu

LEGFRISSEBB
×

Közösségi tervezés Újbudán - Kelenvölgy, Péterhegy  

A szaktervezők elkészítették a forgalomtechnikai terveket Sasad-Sashegy, Kelenföld, Kelenvölgy-Péterhegy, Albertfalva, Gellérthegy városrészekre. Ezúttal Kelenvölgy és Péterhegy felülvizsgálatához kérik a lakosság észrevételeit és javaslatait.