Kerületünk

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
július 13. szombat, Jenő

Nyerjen könyvet Ön is! - Újbudai könyvajánló - Sorsunk a számokban

"Nomen est omen!"- tartja a mondás. De vajon a nevünk és a születési számaink tényleg meghatározzák a sorsunkat? És a névváltoztatással az életünk is megváltozik? Aki hisz a numerológiában, vallja, hogy a számok tanulmányozása alapján képesek vagyunk arra, hogy kiszámoljuk életünk különböző hosszabb-rövidebb ciklusait.

Kiss Zoltán Zéro a Karthago együttes basszusgitárosa és a Csillagszem műsorvezetője sok éve foglalkozik a számmisztikával. Az évek során egyre jobban beleásta magát a témába, rendszeresen tart előadásokat, tanfolyamokat, hogy tudását megossza másokkal. "Feleségem, Simonyi Éva asztrológus, már jó ideje, sors, - személyiség, valamint párkapcsolati elemzéseket készít.

Naponta látom, tapasztalom, hogy milyen csodálatos lehetőség az asztrológia is, és hogy milyen jól működik. Amikor annak idején megkérdezte tőlem, volna-e kedvem a numerológiához, - tudta, hogy nyitott kapukat dönget-, azonnal igent mondtam! Mindig is érdekelt a numerológia, csak nem voltak jó forrásaim."

Eljött az ideje, hogy numerológiai tudását és tapasztalatait még több emberrel megossza, így jelent meg nemrégiben "A Sorsunk a számokban" című könyve. A numerológia a közhiedelemmel ellentétben nem jóslás, hanem sok ezer éves megfigyeléseken alapuló tapasztalati tudomány. A számmisztika tanulmányozása és megfelelő használata mindennapi életünkben nagy segítséget nyújthat abban, hogy kiegyensúlyozottabbak legyünk és könnyebben megtaláljuk helyünket a világban.

Ez a könyv hiánypótló, amelyben bárki magára ismerhet és másokat is könnyebben megérthet általa. A könyvben mindenki útmutatót kaphat nemcsak egyéni, hanem párkapcsolati és társulási lehetőségeit illetően is, valamint egyedülálló módon az olvasó kezébe adja a numeroszkóp (a képlet) értelmezését, levezetését és használatát. Ez egy gyakorlati kulcs ahhoz, hogy saját és mások képletét is elemezhessük.

A numerológia könnyebb megértését ismert közéleti személyiségek (Müller Péter, Vágó István, Stohl András Sebestyén Balázs Kovács Kokó István és Presser Gábor) képletének elemzésével is segíti a szerző.

Azok közül, akik az alábbi kérdésre helyesen válaszolnak, kisorsolunk egy példányt Kiss Zoltán Zéro: A Sorsunk a Számokban című könyvéből. A megfejtéseket a web@ujbuda.hu e-mail ímre várjuk legkésőbb október 9-ig. A tárgyban tüntessék fel: numerológia megfejtés.

Kérdés: Hol tanítja Kiss Zoltán Zéro a numerológiát?

Gigi - Újbuda TV (2008. 09. 30.)