Kerületünk

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
január 22. szombat, Vince, Artúr

Nappali melegedőt nyitott a Karitász is Újbudán

A Katolikus Karitász munkatársai és önkéntesei országszerte kiemelt figyelemmel kísérik a hajléktalanok mindennapjait. Február 4-én nappali melegedő nyílt Budapesten a Tétényi út 18. szám alatt (a Tétényi út-Bártfai utca sarkán). A 30 fő befogadására alkalmas fűtött helyiségben a hét minden napján várják munkatársaink és önkénteseink a hideg elől menedéket keresőket.

A reggel 9-től délután 4 óráig nyitva tartó melegedőben forró tea, takarók, felszerelt vizesblokk és kulturált szórakozási lehetőségek várják a betérőket. Hasonló melegedőt üzemeltet az Egri Főegyházmegyei Karitász iroda Egerben is, ahol szintén egész nap várják teával és takarókkal a felmelegedni vágyókat.

A Katolikus Karitász téli munkájáról a www.karitasz.hu címen olvashatnak bővebben.

Adományvonal: 1356

LEGFRISSEBB
×

Elszabadult beruházások  

VABA lakópark a Bikás park mellett

Újbuda Önkormányzata szigorú feltételekhez köti, mi és hogyan épülhet a kelenföldi városközpont meglévő épülete helyére, mégis politikai jellegű hangulatkeltés folyik a beruházás ellen. A tiltakozók eközben szó nélkül hagyják azokat a jelentős építkezéseket, amelyeknél a kormány felmentést adott az építési szabályzat alól, és elvette a lehetőséget az önkormányzattól, hogy a helyiek érdekeit képviselje.