Kerületünk

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
augusztus 26. hétfő, Izsó

MSZP kitelepülés a Bartók Béla úton

Molnár Gyula képviselőjelölt, a kopogtatócédulák gyűjtése mellett a tisztességes, nyugodt kampány szükségességére hívta fel a figyelmet.

Molnár Gyula, a 16. választókerület szocialista képviselőjelöltje elmondta, sajnálatos, hogy az országos média olyan történetektől hangos, mint a múlt héten történt eset, amikor a kopogtatócédulát gyűjtő aktivistát gázpisztollyal arcon lőtt egy kerületi lakó. A jelölt hozzátette, reméli, hogy a kampány a továbbiakban békésen folyik tovább, és az emberek azt fogják mérlegelni, hogy ki az, aki csak ígérgetett, és ki az, aki meg is valósította feladatait.

T. D. ÚjbudaTv (2006. 02. 17.)

LEGFRISSEBB
×

Rendhagyó környezetismeret órák és kerekasztal-beszélgetések a szerbiai Adán  

Újbuda Önkormányzata szervezésében magyar és szerb pedagógusok tartottak rendhagyó környezetismeret órákat Szerbiában az adai és a moholi általános iskola hetedikeseinek június 4-6. között. Az órákon a klímaváltozás hatásait és az alkalmazkodás lehetőségeit vizsgálták a tanulók. A programot lakossági fórum és pedagógus kerekasztal-beszélgetés is kiegészítette. A résztvevők egyetértettek abban, hogy a klímaváltozás határokon átnyúló komplex probléma, de az együtt gondolkodás, a közös cselekvés javíthatja az alkalmazkodás esélyeit.