Kerületünk

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
október 21. szerda, Orsolya

Molnár Gyula elsőként adta le az ajánlószelvényeket

Újbuda másik két választókerületének szocialista képviselőjelöltjei - Szabó Vilmos (15. vk.) és Dr. Józsa István (17. vk.) - is elsőként adták le kopogtatócéduláikat.

Újbuda 16. választókerület egyéni MSZP-s képviselőjelöltjeként, Molnár Gyula jelképesen 1111 ajánlószelvényt adott le, ezzel jóval meghaladta a törvényben előirt 750-es darabszámot. A választókerületben eddig több mint 3000 ember - a kerület választópolgárainak több mint 7%-a - támogatta ajánlószelvényével Molnár Gyulát, aki jelenleg is Kelenföld-Albertfalva országgyűlési képviselője.


Az Országos Választási Iroda tájékoztatása szerint Újbuda másik két választókerületében is elsőként a Magyar Szocialista Párt képviselőjelöltjei - Szabó Vilmos (15-ös választókerület) és Dr. Józsa István (17-os választókerület) - adták le elsőként a kopogtatócédulákat.

H. E. - ÚJBUDA WEB (2006. 02. 16.)

LEGFRISSEBB
×

Ellenőrzés Kamaraerdőn a zártkertek környékén  

Összehangolt akció során ellenőrizték a kamaraerdei zártkerteket és környéküket. Az akciósorozat a városüzemeltetésért és közbiztonságért felelős alpolgármester, Hintsch György kezdeményezésére indult, célja a közbiztonság és közterületi rend javítása.