Kerületünk

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
január 22. szombat, Vince, Artúr

Mikulás-vasárnap Újbudán

Mikulás hétvégéjén Újbudán sokféle gyermekprogramot tartottak. Az egyik ilyen az Eleven Centerbeli Szülők Házában zajlott, a Csíkihegyek utcai Általános Iskolában pedig focibajnokságot rendeztek az óvodás korú gyerkeknek.

Bábszínház, mese, vers, kézműves foglalkozás várta a Szülők Házában a kicsiket és szüleiket a Mikulás hétvégén. Ahogyan egész évben, ezen a vasárnapon is sok újat tanultak anyukák, apukák és nagyszülők arról, hogyan lehet tartalmas és izgalmas családi együttléteket szervezni.

A Szülők Házának szakemberei között családi tanácsadók, pszichológusok, orvosok segítenek a családoknak a hétköznapi problémák megoldásában, illetve azok megelőzésében. A szakemberek vallják, hogy szülők és gyermekük nem attól alkotnak igazi családod, hogy megérkezik az újszülött, hiszen a harmóniához vezető úton ez csak a kezdetet jelenti.

Jól szerepeltek az Újbuda Torna Club labdarúgó szakosztályának óvodásai a Mikulás focikupán. A minifocisták ugyanolyan igyekezettel és elszántsággal terelték a labdát, mint a profik, a cselek, a bedobások, az ütközések valódi komoly futballra emlékeztettek.

B.A. Újbuda Média (2008. 12. 07.)

LEGFRISSEBB
×

Elszabadult beruházások  

VABA lakópark a Bikás park mellett

Újbuda Önkormányzata szigorú feltételekhez köti, mi és hogyan épülhet a kelenföldi városközpont meglévő épülete helyére, mégis politikai jellegű hangulatkeltés folyik a beruházás ellen. A tiltakozók eközben szó nélkül hagyják azokat a jelentős építkezéseket, amelyeknél a kormány felmentést adott az építési szabályzat alól, és elvette a lehetőséget az önkormányzattól, hogy a helyiek érdekeit képviselje.