Kerületünk

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
november 30. kedd, András, Andor

Megszámolta, beküldte, nyert!

Rosta László az Újbudai Karácsonyi Vásár szervezője három értékes karácsonyi ajándékcsomagot adott át a nyerteseknek.

Az Újbuda újság november 21-i számában arról olvashattunk, hogy november 25-én nyitják meg az Újbudai Karácsonyi Vásárt. Ezzel egyidejűleg a vásár szervezői közzé tettek egy játékfelhívást is, amelynek eredményhirdetésére december 19-én került sor. A feladat egyszerű volt, de csak az fejthette meg, aki legalább egyszer kilátogatott a helyszínre, ugyanis meg kellett számolni, hány kiállító vesz részt a vásáron.

A jó megoldást beküldők közül Bodrog József, Soós Lászlóné és Antos Kálmánné voltak a szerencsések, akik átvehettek egy-egy karácsonyi ajándékcsomagot, amelyben kiváló minőségű bor, tea, édesség és sok más értékes ajándék sorakozott.

LEGFRISSEBB
×

Elszabadult beruházások  

VABA lakópark a Bikás park mellett

Újbuda Önkormányzata szigorú feltételekhez köti, mi és hogyan épülhet a kelenföldi városközpont meglévő épülete helyére, mégis politikai jellegű hangulatkeltés folyik a beruházás ellen. A tiltakozók eközben szó nélkül hagyják azokat a jelentős építkezéseket, amelyeknél a kormány felmentést adott az építési szabályzat alól, és elvette a lehetőséget az önkormányzattól, hogy a helyiek érdekeit képviselje.