Kerületünk

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
szeptember 22. szerda, Móric

Lakossági fórum Csapody Miklóssal

Kávéházi beszélgetés címen lakossági fórumot tartott Csapody Miklós, országgyűlési képviselő az MDF székházban. Az ott megjelent érdeklődőkkel a kerület legsürgetőbb problémáit vitatták meg.

A kávéházi beszélgetésre, ami lényegében egy lakossági fórumot jelentett, azok a kerületi lakók jöttek el, akik tevőlegesen is javítani szeretnének Újbuda, azaz közvetlen környezetük állapotán. A találkozó házigazdája, Csapody Miklós elmondta, az elmúlt héten indított beszélgetéssorozat választói kezdeményezés volt, hogy ne csak a fogadóórák korlátozott keretei között lehessen a problémák megoldási lehetőségeiről beszélni. Így még az intenzív kampányidőszak elindulása előtt, oldottabb hangulatban vitathatjuk meg a választókörzetek aktuális teendőit – tette hozzá a képviselő. A találkozón többek között felmerült a parkolóházak, mélygarázsok kérdése, a gellérthegyi támfalak problémája, és a metróépítés körüli vita, melynek kapcsán úgy tűnik, az építkezés által hátrányos helyzetbe került lakók egy kártérítési alap felállítását fogják kezdeményezni.

T.D. - Újbuda TV (2006. 01. 19.)

Címkék: 
LEGFRISSEBB
×

Közösségi tervezés Újbudán - Gellérthegy  

A szaktervezők elkészítették a forgalomtechnikai terveket Sasad-Sashegy, Kelenföld, Kelenvölgy-Péterhegy, Albertfalva, Gellérthegy városrészekre. Ezúttal a Gellérthegy felülvizsgálatához kérik a lakosság észrevételeit és javaslatait.