Kerületünk

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
október 20. vasárnap, Vendel

Környezetvédelmi programok a Petőfi Sándor Általános Iskolában

A Föld Napja alkalmából a Petőfi Sándor Általános Iskola is színes programokkal készült. A diákok játékos feladatokban bizonyíthatták környezetvédelmi tudásukat.

Április 21-én délelőtt Szaniszló Krisztián és Farkas Krisztina önkormányzati képviselők köszöntötték a tanulókat. - Úgy gondoljuk, hogy a fiatalság számára is rendkívül fontos a környezettudatos szemléletmód és mi igyekszünk minden tőlünk telhetőt megtenni, hogy ebben támogassuk őket. - hangsúlyozta beszédében Farkas Krisztina önkormányzati képviselő.

 

A tanulók a globális felmelegedésről és a környezettudatos vásárlásról hallhattak előadást, majd délután a Don Bosco Általános Iskolában folytatódtak a programok kézműves foglalkozással, játékos környezetvédelmi feladatokkal, amelynek lebonyolításában az önkormányzat környezetvédelmi osztálya segített. Akik friss levegőre vágytak, azokat szabadtéri sportprogramok, kerékpáros ügyességi versenyek várták.

 

Sz. T. (2012. 04. 22.)

 

További érdekességek: veledepul.ujbuda.hu

Címkék: 
LEGFRISSEBB
×

Állásbörze Újbudán  

A VEKOP “Út a munkaerőpiacra” kiemelt projekt keretében állásbörzét rendezett Budapest Főváros Kormányhivatalának Foglalkoztatási Főosztálya, az Újbuda Prizma Nonprofit Kft., valamint a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara az önkormányzat tanácstermében október 4-én.