Kerületünk

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
október 16. szerda, Gál

Klímatörvény a fenntartható társadalomért

2020. Magyarország: a családok többsége már energiatakarékos otthonban él. Az ország fosszilis energiafüggősége csökkent, az alacsony rezsiköltségek lehetővé teszik, hogy az állampolgárok a számlák helyett takarékos, környezetkímélő beruházások megvalósítására fordítsák a fennmaradó összegeket, mellyel újabb és újabb munkahelyeket teremtenek emberek tízezreinek. 

A gazdaság folyamatosan élénkül, egyre zöldebbé válik, a környezet terhelése folyamatosan csökken, míg az életszínvonal emelkedik. A csaknem tíz évvel korábban elfogadott klímatörvény a társadalom minden rétegének új lehetőségeket teremtett – igazságosan és egyenlően.

Szeretne Ön is a jövőbe látni? Megismerve, miként segíthet egy jó és igazságos klímatörvény abban, hogy megvédjük környezetünket? Miként lehet mindezzel élénkíteni és zölddé tenni a gazdaságot? Hogyan profitálhatnak mindebből a kisfogyasztók?

Várjuk szeretettel a Magyar Természetvédők Szövetségének rendezvényére, ahol minden kérdésre választ adunk, és találkozhat a zöld jövővel.

Az esemény időpontja és helyszíne: 2010. november 9. kedd, 10.30 Tranzit Art Café 1116 Budapest, Bukarest és Ulászló utca sarok

Részvételi szándékát kérjük, az alábbi elérhetőségeken jelezze: Pálosi Márta Open Communications marta.palosi@opencom.hu +361 239-1098

LEGFRISSEBB
×

Az Újbudai robotok menetelése III. rész  

Három részes sorozatunk utolsó részében folytatjuk az újbudai robotprogramozó csapatok bemutatását. Előzetesként csak annyit, hogy most kiderül az, hogy nem csak a fiúk tudnak labdába rúgni ebben a “sportban”. Sőt. A riportokat Both Samu, 12 éves diák készítette.