Kerületünk

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
május 28. csütörtök, Emil, Csanád

Kampányolás női módra!

A főpolgármester amellett, hogy nem tudta visszautasítani a 11. kerület egyetlen női képviselőjelöltjének invitálását, egyúttal beteg édesanyját is meglátogatta a közeli Szent Imre kórházban.

Április elsején - szombaton - , John Emese mellett meghívott vendégként Demszky Gábor Budapest főpolgármestere is szívesen válaszolt Kelenföld Városközpont piacára látogató választópolgároknak.

A politikus elmondta,hogy elsősorban azért tett eleget a felkérésnek,mert szeretné, ha a 11. kerület mégtöbb támogatást kapna a fővárostól, és mert meggyőződése,hogy a jelenlegi kormánynak az SZDSZ-szel kellene koaliciót alakítania.

John Emese saját bevallása szerint a női jogok " élharcosa", így főként az ezzel kapcsolatos kérdéseket helyezte előtérbe politikai tájékoztatóján.

P.L- Újbuda WEB (2006. 04. 01.)

LEGFRISSEBB
×

„A Magyar nyelvért” emlékdíj

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzata 2013. óta „A Magyar nyelvért” emlékdíjjal jutalmazza azokat a határon túli testvérvárosaiban tanuló általános iskolás, végzős diákokat, akik a magyar nyelv tanulása és művelése terén kiemelkedő teljesítményt nyújtottak, valamint középiskolában folytatják tanulmányaikat.